efficient werken met e-mail

Volle mailbox? Geen tijd? Planning loopt uit?

Je hebt het druk. Je ontvangt veel e-mail. Veel meldingen van social media. En je hebt het gevoel dat het niet meer onder controle hebt. Volg dan deze gratis online training waarin je in 3 eenvoudige stappen leert om de hoeveelheid informatie te beperken, niet urgente zaken te parkeren en te synchroniseren zodat je op elk apparaat kunt werken.


Volg de gratis online training!

Deze online training is een begin van een serie. Elke training heeft als doel dat ondernemers met meer plezier en meer resultaat doen waar ze goed in zijn.

k hoor graag van je er aan hebt gehad en hoe ik de volgende trainingen nog beter kan maken!

Google G Suite kortingscode

Bestel Google G Suite accounts met 20% korting

Als grote fan van Google G Suite heb ik van Google G Suite kortingscodes ontvangen die ik mag delen met nieuwe gebruikers van Google G Suite. De kortingscodes kunnen gebruikt worden voor 20% korting op de betaling van het eerste jaar.

Claim je korting!

Ga naar de Google G Suite aanmeldpagina en start met een proefperiode van 14 dagen. Volg de installatie stappen. Beoordeel tijdens de proefperiode of Google G Suite een geschikte oplossing is voor je onderneming.

Tijdens de proefperiode kan je op de Beheerderspagina https://admin.google.com onder de module facturering de kortingscode invoeren.

 

Gebruik deze code voor het Google G Suite Basic model €4 per maand per gebruiker:

G Suite Basic-model

94DGTEKEA6UVHM7

Gebruik voor code het Google G Suite Business model €8 per maand per gebruiker:

G Suite Business-model

4AW4M7Q4LGDWFKQ

En dat is alles. Voor alle gebruikers ontvang je nu 12 maanden 20% korting!

Vragen?

Hulp nodig bij het invoeren van de kortingscode? Stuur mij je vraag!

STEL JE VRAAG

Automatisch antwoord instellen

De zomervakantie komt er weer aan! Sommige ondernemers blijven online. Andere kiezen er voor om echt even “unplugged” te zijn. Dan is het verstandig om je contacten te informeren dat een antwoord door de zomervakantie langer op zich laat wachten. Maar hoe stel je een automatisch antwoord in? Hieronder lees je hoe je dit kunt instellen als je gebruik maakt van Outlook, Gmail of mailboxen bij je webhost.

Automatisch antwoorden in Outlook

Gebruik je outlook.com, Exchange Online of Office365? Log dan in op de webpagina van Microsoft via: https://login.microsoftonline.com

Op je Mailbox en klik op instellingen (tandwiel)

Selecteer Automatisch antwoorden

Nu kan je Automatisch antwoorden aanzetten. Je kunt ook een bepaalde periode kiezen.

out-of-office instellen

Daarnaast is het mogelijk om contactpersonen binnen je organisatie een aangepast boodschap te sturen.

Vergeet niet de aanpassing te bevestigen door op Ok te klikken. Je automatisch antwoord staat nu ingesteld voor Outllok.com, Exchange Online of Office 365.

Automatisch antwoord in Gmail

Gebruik je Gmail? Dan zit de instelling wat meer verborgen. Klik binnen Gmail op het tandwiel onder je profielafbeelding en selecteer Instellingen

Op het tabblad Algemeen vind je helemaal onderaan de instelling om een Automatisch antwoord in te stellen. Binnen Gmail is het alleen mogelijk om het automatisch antwoord alleen aan de mensen in mijn Contacten en aan mensen binnen de eigen organisatie te sturen. Of als je beide vinkjes uit laat wordt het antwoord naar iedereen gestuurd. Er is dus geen onderscheid tussen een interne en externe boodschap zoals bij Exchange Online of Office 365.

Vacation Message in DirectAdmin

Maak je gebruik van mailboxen via een hosting abonnement? En biedt de webhoster beheer via DirectAdmin aan? Dan kan je via DirectAdmin een Out-of-Office bericht instellen.

Log in op je Direct Admin pagina. En klik binnen de sectie E-mail management op Vacation Message

Maak een nieuwe Vacation Message via Set Vacation Message aan of bewerk een bestaande:

Vervolgens is het mogelijk om een tekst en een periode op te geven:

direct admin vacation message

Een ander systeem? Neem contact op met je webhost

Gebruik je een ander systeem dan Microsoft, Gmail of Direct Admin? Neem dan contact op met je webhost, Zij kunnen je mogelijk verder helpen.

Hulp nodig bij het invoeren van slimme systemen? Stuur mij je vraag!

STEL JE VRAAG