email weer onder controle met saneboxZoek je een oplossing voor een volle inbox?

Ben je veel tijd kwijt met het sorteren van de e-mails in je inbox? Heb ik wel een antwoord gekregen op mijn e-mail? Niet urgente e-mails leiden je af? Zou je sommige e-mails willen parkeren voor 1 dag of 1 week?

Inbox plugin

Dan is SaneBox een oplossing. De slimme dienst kan e-mails classificeren op urgent en niet-urgent. Niet urgente e-mails staan apart in een mapje te wachten tot je tijd hebt om deze map te scannen. Belangrijke e-mails blijven in je inbox staan.

Dit kon je al bereiken door e-mails te filteren maar nu is deze handmatige instelling niet meer nodig. Sanebox leert zelf wat jij belangrijk vindt.

Je kunt ook eenvoudig reminders toevoegen. Zo krijg je een reminder van onbeantwoorde e-mails. Of je kunt e-mails “uitstellen” tot morgen of volgende week.

Het is een zelflerend systeem. Het heeft dus wat tijd nodig om te leren hoe jij graag je e-mails verwerkt.

Installatie

Sanebox werkt met alle e-mail systemen. Dus Gmail, Outlook, IMAP mailboxen. Het werkt alleen niet met POP mailboxen. Maar mocht je nog een POP mailbox gebruiken dan is het waarschijnlijk toch al hoogste tijd om naar een efficiënter systeem over te stappen!

Kosten

Je kunt al gebruik maken van het zelflerend systeem vanaf $7 per maand. De meest uitgebreide functies vind je in het abonnement van $36 per maand. De verschillen vind je hier: https://www.sanebox.com/pricing/

Ik adviseer je om eerst een proefperiode te starten. Daarmee heb je alle functies beschikbaar en kan je bepalen wat je wel en niet zult gebruiken in een betaald account. Wanneer je nu al een Gmail of Office365 account gebruikt is het activeren (en de-activeren) van Sanebox heel eenvoudig. Om een proefabonnement te starten klik je hier: https://www.sanebox.com/signup

Nieuwsgierig of SaneBox iets voor jou is? Bekijk de video. Vragen over slimme oplossingen? Stuur mij je vraag!

STEL JE VRAAG

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *